Oliver - Forever Business Owner

Oliver - Forever Business Owner

Senior Eagle Manager | Forever Living Products Toronto Canada

+1-647-352-2346 (Toronto, Canada FLP www.foreverliving.com)

oliver@flp.com

Circle Image

За Компанијата

Засекогаш Животни Производи е повеќе слојна маркетинг компанија која располага со повеќе од 8.5 милиони дистрибутери, кои дејствуваат во повеќе од 145 земји и создаваат повеќе од 2 милијарди долари во приход од продажба годишно.

Засекогаш Животни Производи и нејзините соработници се најголемите одгледувачи, производители и дистрибутери на алое вера во светот. ЗАСЕКОГАШ е вертикално интегрирана, контролирајќи притоа се, од полињата до фабриките, од истражувањата до развојот, до пакувањето, испораката и дистрибуирањето. Екслузивната линија на ЗАСЕКОГАШ производи за убавина и здравје за исхрана, нега на кожа, регулирање на телесна тежина, лична нега и козметика, го имаат променето начинот на кој милиони луѓе се чувствуваат, изгледаат и живеат!